Home > Bine ați venit

Timp de mai mulți ani, în țara noastră, bătrânețea este asociată cu singurătatea și suferința, iar copilăria încetează să mai fie o perioadă de viață fericită și lipsită de griji. Mulți susțin că motivul ar fi criza politică și economică, sărăcia și veniturile mici. Dar, acestea nu trebuie să fie o justificare pentru cei care au puterea de a schimba situația în mai bine. Responsabilitatea poate și trebuie să fie asumată nu doar de către sistemul protecției sociale, ci și de către asociațiile obștești, antreprenori sau alți reprezentanți ai societății, în măsura posibilităților, talentelor și înzestrărilor proprii. Astfel cum dragostea adevărată diferă de un sentiment, binefacerea creștină diferă de o filantropie spontană și periodică.

Fiind creștini, în activitatea noastră suntem motivați nu doar de către sentimentul de datorie și responsabilitate civică, ci și de către sentimentul de dragoste și dorința de edificare. Binefacerea noastră este convingerea și manifestarea credinței noastre, iată de ce, tindem spre perfecțiune. Pentru acest scop, folosim inovațiile și utilizăm o abordare modernă pentru găsirea soluțiilor potrivite problemelor organizaționale, ce vizează dezvoltarea unui management responsabil și a unei gestionări raționale financiar-economice.
Toate acestea se bazează pe etica creștină și sunt realizate prin împlinirea poruncii dragostei față de aproape. Aceasta este misiunea ce ne-a fost încredințată de către Biserică – dragostea în acțiune.
Astfel, toată activitatea noastră socială este posibilă datorită Providenței Divine, care se manifestă într-un mod miraculos prin parteneriatele cu organizații și prietenia cu persoane extraordinare.