Home > Copii > 1 iunie la Casa Providenței

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții de care-și amintește cu drag omul matur. Locul unde lumea îți pare o poveste magică cu zâne și monștri și unde bunicii sunt protectorii absoluți ai copilului care mai face din când în când câte-o trăsnaie. Copilul trăiește în lumea sa plină de veselie, de jocuri și lipsită de griji.

DSC_0346

Astăzi a fost o zi deosebită pentru toți copiii. Este ziua internațională a copiilor. În această zi fiecare copil se simte actor principal în anturajul său. Este o sărbătoare frumoasă care trezește copilul din fiecare om matur, care trezește amintiri și dor de simpla, năstrușnica și deosebita copilărie care este ca mierea de dulce.

DSC_0409

Pentru că 1 iunie este o sărbătoare atât de deosebită pentru copii, nu o puteam trece cu vederea pentru copilașii de la Centrul de Zi pentru copii și amicii lor care au venit cu ei. A fost o atmosferă deosebită de sărbătoare, plină cu zâmbete și voie bună. Copiii s-au simțit bucătari în tot sensul! Cel mai captivant a fost pentru ei să participe la concursurile ”Micilor Bucătari”, să mănânce muuuuultă vată dulce, iar după un prânz copios să se bucure de înghețată cu fructe!

DSC_0388

Îi mulțumim mult binefăcătorului nostru, Eugen Evciuc, pentru vata gustoasă care a adus multă bucurie pe fețele copiilor și celor, care ne-au ajutat să organizăm această frumoasă sărbătoare. În special spunem un mare mulțumesc dragilor noștri voluntari!

Chimia Ascherova

DSCN8222

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.