Home > Events > Evenimente curente > Atelier culinar – Dă culoare Crăciunului
28 November, 2020
10:00 am
Fundația de Binefacere Casa Providenței, str. Mușatinilor 1

  Numele Dvs (necesar)

  Email (necesar)

  Subiect

  Mesajul Dvs

  Știți care este secretul sărbătorilor de iarnă perfecte? Se ia un pom de Crăciun frumos decorat, câteva cutii cu daruri alese, cete de colindători, clinchete de clopoței și bucate tradiționale gătite cu dragoste, iar toate ingredientele se încununează cu o surpriză delicioasă: turtele dulci.

  Dacă vreți să dați culoare și savoare acestui Crăciun, Fundația de Binefacere ”Casa Providenței” vă invită la un atelier culinar, în cadrul căruia veți învăța să pregătiți glazura regală, care poate fi utilizată atât în decorarea turtelor dulci, cât și a biscuiților sau prăjiturilor. După, veți avea ocazia să aplicați cunoștințele obținute în practică și să glasați alături de voluntarii noștri turte dulci cu ghimbir.

  Iar pentru că sărbătorile de iarnă nu sunt doar despre a primi daruri, ci și despre a oferi căldură, suport și afecțiune, toți biscuiții pregătiți alături de voi vor fi vânduți în cadrul târgurilor de caritate. Astfel, veți contribui la crearea unei sărbători speciale pentru copiii din familii social-vulnerabile.

  În cadrul evenimentului am pregătit și o mică expoziție cu vânzare, de unde cei dornici vor putea achiziționa decorațiuni de iarnă, ceaiuri naturale, cărți și felicitări, iar la final, fiecare participant va primi o surpriză dulce.

  Vino la atelierul culinar și dă gust sărbătorilor de iarnă!

  Când? Pe 28 noiembrie, la ora 10:00.

  Unde? La Fundația de Binefacere ”Casa Providenței”, str. Mușatinilor 1.

  Locurile sunt limitate, numărul maxim de participanți: 15 persoane.

  Înscrierea se face prin completarea unui formular de participare online: 

  FORMULAR DE PARTICIPARE

  Taxa de participare: 50 lei.

  Vă așteptăm cu drag!