Home > Events > Evenimente curente > Atelier culinar pentru copii
04 December, 2021
11:00 am
Fundația de Binefacere Casa Providenței, str. Mușatinilor 1

  Numele Dvs (necesar)

  Email (necesar)

  Subiect

  Mesajul Dvs

  Perioada sărbătorilor de iarnă este timpul când casele noastre sunt invadate cu dulciuri pentru copii, bunici, părinți. Dar cum ar fi ca în loc să primească ”de-a gata” dulcele cumpărat, copilul dumneavoastră să îl pregătească singur? Sub o atentă supraveghere a voluntarilor îndrumători, copilașii vor învăța să lucreze cu aluatul, sucitorul, glazura pentru a crea proprii lor biscuiți de Crăciun.

  Atelierul culinar nu este doar despre a gătit, dar el înglobează și elemente de socializare și învățare, de întrecere și multă bună dispoziție.

  Prima ediție va începe pe 4 decembrie 2021, atelierul va găzdui 30 de copii, în două ture, cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani, care vor fi instruiți de o echipă de animatori. Atelierul se va desfășura în weekend, astfel încât să nu interfereze cu programul școlar, iar cei 30 de mici bucătari vor fi împărțiți în 2 grupe a câte 15 copii.

  În cadrul atelierelor, micii bucătari vor face cunoștință unul cu altul prin intermediul unor jocuri de cunoaștere, vor discuta despre sărbătoarea care se apropie, vor beneficia de sesiuni recreative și creative de îndemânare, dar și de colinde cântate împreună.

  Iată ce vă va oferi acest atelier:

  • Implicarea copiilor în procesul de gătit și alte activități creative;
  • Un pachețel cu prăjiturici glazurate creativ chiar de copii;
  • Un moment formativ despre Darul perfect de Crăciun;
  • Timp plăcut petrecut împreună la o cană cu lapte și cozonaci.

  Vino la Eveniment!

  4 decembrie 2021, Atelier nr 1 ora 11:00; Atelier nr 2 ora 14:00
  Locaţie: Fundația de Binefacere Casa Providenței, str. Mușatinilor 1
  Preț participare: 200 lei pentru un copil
  Locuri disponibile: 15 copii cu vârstele 7 – 11 ani

  Pentru înscrieri / programări:
  Tel: 022 581 970
  GSM: 068 917 444; 069 443 555

  Atelierul culinar pentru copii este organizat în cadrul campaniei de caritate „Papucei pentru cei fără de ei”, care are drept scop ajutorarea copiilor din familii nevoiașe din localitățile rurale. Toate veniturile obținute în urma acestui eveniment vor fi utilizate pentru procurarea încălțămintei de iarnă destinate unui număr de 40 de copilași din satul Izvoare.