Home > Events > 18-23 iulie – Tabăra de Vară!
01 December, 2023
2:37 am
Fundația de Binefacere Casa Providenței, str. Mușatinilor 1

Browse map

Tabăra de Vară pentru copii este organizată de Casa Providenței în fiecare sezon estival și este unul dintre evenimentele cele mai așteptate de voluntari și copii. În acest an a fost aleasă tema ”Drumul spre tine însuți – prințul milostiv și cerșetorul onest” după romanul ”Prinț și Cerșetor” de Mark Twain. În timpul celor 6 zile de tabără, copiii, fiind ghidați de voluntari, vor învăța să facă unele alegeri cum ar fi cea de a fi mulțumiți cu ceea ce au, de a fi onești, liberi, înțelepți etc. Toate acestea și multe altele le vor însuși prin intermediul jocurilor, discuțiilor în grup, scenetelor și atelierelor creative pregătite special pentru această perioadă.

Deschiderea Taberei va fi pe data de 18 iulie, ora 9:00 și va culmina cu un program festiv oferit de copii și voluntari pe data de 23 iulie, ora 16:00.

Programul tip al unei zilei de Tabără arată în felul următor:
9:00 – primirea copiilor, înviorare, bamsuri;
9:30 – scenetă și discuții pe mici grupuri, gustare de dimineață;
10:00 – jocuri, competiții;
13:00 – prânz;
14:00 – ateliere creative;
15:30 – jocuri, competiții;
17:00 – gustarea de seară, închidere zilei.

Copii eligibili pentru Tabăra de Vară sunt cei care au finisat în acest an clasa a 2-a și a 3-a, locuitori ai orașului Chișinău.

Înscrierile se vor face în perioada 4-8 iulie, de la ora 10:00 – 16:00, în urma unei discuții cu asistentul social și semnarea unui acord cu Casa Providenței.

Pentru înscrierea copilului la tabără sunt necesare următoarele acte:
– Certificatul de naștere al copilului;
– Buletinul de identitate a persoanei care înscrie copilul.

Taxa de participare este de 150 lei, aici sunt incluse toate cheltuielile (materiale pentru ateliere, jocuri, masă, gustări, excursii). Familiile care vor înscrie la Tabără mai mult de un copil, vor beneficia de anumite înlesniri.

Pentru alte detalii/sugestii contactați pe Chimia Ascherova, 022 581970;
e-mail: centrudezipentrucopii@gmail.com

event web