Home > Events > Crăciun Fericit copiilor fără părinți!
01 September, 2023
12:13 am
Centrul de plasament din satul Bocșa, s. Bocșa, r. Fălești

Fundația de Binefacere „Casa Providenței” lansează un apel : gândițivă pentru o clipă la copiii fără părinți. Pentru acești copii fiecare zi este o luptă pentru supraviețuire cu speranța vie că într-o zi va fi mai bine. Tot ce visează acești copii este să se bucure de Crăciun, de o viață mai bună fără suferințe, fără lipsuri.

Din aceast motiv noi am lansat o campanie de colectare „Crăciun Fericit”, pentru copiii orfelinatului raionului Fălești, satul Bocșa, este o campanie de implicare publică prin care se urmărește aducerea bucuriei Crăciunului în casa copiilor fără părinți.

Până pe data de 17 decembrie are loc o colectare de bomboane, biscuiți, mănuși, pastă și periuță de dinți, creioane colorate și album de desen pentru cei 26 copii care au rămas fără dragoste părintească. Vârsta picilor este între 6 și 16 ani.

Cum puteți dona :
1. Direct în cadrul Fundației noastre care se află pe str. Mușatinilor 1, pentru mai multe detalii cum puteți ajunge telefonați pe 0 22 588636;

2. La fel în cadrul rețelei de magazine „Linella” găsiți boxe pentru donații.
Mai multe detalii privind locația găsiți aici :
– site : http://www.linella.md/
– facebook : https://www.facebook.com/linella.md/?fref=ts

3. Pe data de 12.12 ora 12:00, în incinta bibliotecii „B.P. Hașdeu„ v-a avea loc un Târg Caritabil de Crăciun „Din suflet pentru copii” , mai multe detalii aici : https://www.facebook.com/events/1541031299521225/

Pe data de 19 decembrie produsele colectate v-or fi donate.

Donează, împreună v-om face un copil fericit de Crăciun!