Home > Events > Evenimente curente > Fii voluntar!
08 October, 2019
11:37 am
Fundația de Binefacere Casa Providenței, str. Mușatinilor 1

Browse map

Timpul este o resursă irecuperabilă și foarte prețioasă. Noi te îndemnăm să o investești în activități care o să te îmbogățească moral, spiritual dar și profesional.

Îți propunem câteva proiecte sociale unde te poți implica ca și voluntar, indiferent de vârstă sau experiență:

Cantina Socială – aici vei avea ocazia să faci parte din marea echipă a Fundației în realizarea celui mai voluminos proiect – alimentarea buneilor singuratici. Printre activitățile de bază sunt: servirea prânzurilor calde, curățenia în cantină, pregătirea meselor, ajutor la bucătărie în prepararea bucatelor.

Programul de activitate Luni-Vineri de la ora 11:30 – 13:00.

Mai multe detalii despre proiect puteți găsi aici

Centrul de Zi pentru Vârstnici – este un spațiu dedicat relaxării, studiului, socializării dar și de joacă. Aici buneii vin pentru a uita de singurătate, iar noi le propunem pentru această o diversitate mare de activități, cum ar fi: gimnastica, teatru, lecții de dicție, lecții de limbi străine (engleză, germană), croșetare, activități de culinărie, excursii, filme, jocuri de masă și multe altele.

Programul de activitate Luni-Vineri de la 13:00-16:00

Mai multe detalii despre proiect puteți afla aici

Ajutor pentru nevoiași la domiciliu – în cadrul acestui proiect poți interacționa cu beneficiarii proiectului la ei acasă, multora din ei le pășește pragul doar poștașul o dată în lună, atunci când le aduce pensia.

Programul de activitate Luni-Vineri, ore flexibile.

Descoperă realitatea din jurul tău prin activitățile de voluntariat.

Completează formularul de voluntar AICI

Contacte: casaprovidentei@gmail.com