Home > Events > Miracole cotidiene
01 December, 2023
11:17 am
Fundația de Binefacere Casa Providenței, str. Mușatinilor 1

Browse map

Deseori acțiunile de binefacere sunt ocazionale și preconizate doar anumitor evenimente sau date comemorative și semnificative. Însă atunci când bunătatea și binefacerea sunt în permanentă evoluție, atunci când caritatea însuși înnobilează memoria și dorința noastră de a veni în ajutor celui sărac, atunci se întâmplă miracole. Nașterea lui Isus Cristos este începutul bucuriei și păcii adevărate, accesul la care este oferit tuturor celor care doresc să-l cunoască pe Mântuitor.
Anul acesta, pe data de 10 decembrie, Ordinul Suveran de Malta vine cu cadouri de Crăciun pentru beneficiarii Fundației ”Casa Providenței”. Astfel în jur de 200 de vârstnici, dar și copiii Centrului de zi vor avea parte de o surpriză adevărată. Mai multe pachete cu produse alimentare, dulciuri și fructe urmează a fi distribuite bătrânilor în timpul prânzurilor sociale de la ora 12:00 și 13:00. Copiii vor primi diverse rechizite școlare, dar și așteptatele dulciuri și fructe. Pentru a îmbrăca această acțiune de binefacere în lumina sărbătorilor de iarnă, un grup de colindători ne vor păși pragul vestind Nașterea Mântuitorului.
Mulțumim binefăcătorilor noștri generoși, mulțumim Domnului Ambasador al Ordinului Suveran de Malta în Republica Moldova, Peter Canisius von Canisius și soției sale, Doamnei Birgit Kertess von Canisius, pentru acest gest de solidaritate cu cei aflați în nevoie, pentru zâmbetele de bucurie pe chipul bătrâneilor, copiilor și tuturor celor care au mai mare nevoie de dragostea și grijă noastră. Domnul să le răsplătească!