Home > Events > Spiritul voluntarului în aventuri
01 December, 2023
10:34 am
Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfînt,

Fundația de Binefacere ”Casa Providenței”, organizează un joc dinamic și inovativ cu genericul „Spiritul voluntarului în aventuri – Chișinău, City Quest”. Activitatea se va desfășura pe 16 mai, sîmbăta, la ora 12:00, în centrul orașului. Punctul de pornire va fi Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfînt.

Durata jocului va fi 2 ore, după care, participanții vor merge la Casa Providenței, unde vor avea ocazia să se cunoască mai bine și să-și împărtășească impresiile despre experiențele sale, despre motivarea activității benevole, despre voluntariat ca acțiune de binefacere și multe altele. Evident, toate acestea se vor face într-o atmosferă de prietenie. Toți vor fi întăriți cu o gustare delicioasă.

Evenimentul face parte din campania Săptămânii Naționale a Voluntariatului 2015 “Hai în gașca voluntarilor!”, ediția a IX-a, și are drept scop cunoașterea reciprocă a voluntarilor, implicați în diferite activități de caritate, pentru a populariza valorile voluntariatului printre locuitorii Chișinăului și a promova activitățile organizațiilor cu caracter social.

Numărul participanților este limitat, așadar fiecare organizație poate să propună pînă la 5 voluntari.

Responsabilă pentru aceasta activitate este Alla Muntean, tel. 022-581970 sau 060949046. Vă rugăm să transmiteți propunerile și candidaturile participanților pînă pe 5 mai la adresa e-mail – muntean.alla@mail.ru.