Home > Events > Evenimente curente > Tabăra de vară 2022
04 July, 2022
12:00 am
Fundația de Binefacere Casa Providentei, str. Mușatinilor 1

  Numele Dvs (necesar)

  Email (necesar)

  Subiect

  Mesajul Dvs

  Tabăra de vară „Pictează vara în culori” este un proiect destinat copiilor dornici să cunoască lucruri noi, să participe la activități interesante și instructive și să-și facă noi prieteni. Este o posibilitate unică pentru dezvoltarea copiilor și însușirea de către aceștia a valorilor umane necesare pentru integrarea lor fructuoasă în societate.

  Anul acesta ne prounem să aducem bucuria unei săptămâni de vis și în inimile copiilor din zonele rurale, respectiv în orașul Chișinău va fi organizată o singură tabără.

  Sunt invitați copiii care sau născut în anii 2012-2014

  Evenimentul se va desfășura în perioada 04 – 09 iulie 2022 în incinta Fundației de Binefacere „Casa Providenței.

  Programul tip al unei zile de Tabără este 9:00 – 17:00

  • 9:00 – sosirea copiilor, înviorare, jocuri pe mici grupuri;
  • 10:00 – teatru de zi, mici grupuri – dezbaterea temei, gustarea de dimineață;
  • 11:00 – jocuri sportive pe echipe;
  • 13:00 – pauza de prânz;
  • 14:00 – ateliere creative;
  • 15:00 – competiții sportive;
  • 16:30 – gustarea de seară;
  • 17:00 – plecarea participanților.

  În cadrul taberei copii vor fi împărțiți în 4 echipe, pentru care vor fi desemnați animatori voluntari. Aceștia participă la program după un orar stabilit, cu activități atât în interior (ateliere de lucru manual de diverse tipuri), cât și în aer liber (jocuri de echipe, cântece și dansuri și o ieșire la pădure), 2 gustări și un prânz.

  Totodată, pe lângă aspectul distractiv, activitățile propuse urmează să dezvolte în copii valori umane necesare pentru viitorul lor, atât în cadrul societății cât și a vieții de familie.

  ÎNSCRIEREA

  Înscrierea copiilor la Tabăra de Vară presupune participarea lor zilnică la programul propus de organizatori. Totodată, dorim ca fiecare copil participant să respecte spaţiul de desfăşurare a activităților.

  Înscrierile pentru tabără se vor face pe data de 13 și 14 iunie 2022, de la 9:00-18:00 cu pauză de masă între 13:00-14:00.

  ÎNSCRIERILE SE FAC P NĂ LA COMPLETAREA LOCURILOR DISPONIBILE

  Pentru înscrieri părintele / reprezentantul legal prezintă:

  • copia certificatului de naștere al copilului,
  • copia buletinului de identitate a părintelui

  De asemenea, părinții vor completa Fișa de înscriere și vor semna un Acord cu Fundația de Binefacere „Casa Providenței” cu privire la condițiile de participare a copilului la Tabăra de Vară.

  Documentele (Fișa de Înscriere, Acordul și Programul Taberei) sunt disponibile pentru descărcare și părinții pot veni cu ele completate din timp:

  Contribuția de participare pentru 6 zile în Tabără este de 1200 lei*

  *Fundația de Binefacere Casa Providenței îşi propune ca niciunui copil care doreşte să participe la Tabăra de Vară să nu-i fie îngrădit accesul din cauza problemelor financiare. Există, aşadar, posibilitatea participării copiilor din familii social vulnerabile în baza unor acte confirmative și în urma unei vizite a asistentului nostru social la domiciliu.