Home > Events > Evenimente curente > Tabăra de vară 2023
12 June, 2023
9:00 am
Fundația de Binefacere Casa Providentei, str. Mușatinilor 1

  Numele Dvs (necesar)

  Email (necesar)

  Subiect

  Mesajul Dvs

  Tabăra de Vară Pictează Vara în culori 2023 este un program distractiv și educativ pentru copii din Republica Moldova și din Ucraina, în cadrul căruia vor fi organizate ateliere creative, culinare și științifice,  excursii informative, ieșiri la bazin, jocuri și competiții sportive. Este o posibilitate unică pentru dezvoltarea copiilor și însușirea de către aceștia a valorilor umane necesare pentru integrarea lor fructuoasă în societate. Programul săptămânal este de la 9:00 la 13:30, care include o gustare delicioasă și prânzul comun. Pentru zilele cu ieșiri în afara Fundației, durata activității va fi mai lungă.

  Anul acesta noutatea cu care venim este programul mixt, de care se pot bucura atât copii din Moldova cât și copii refugiați din Ucraina. Respectiv, o să fie organizate mai multe tururi de tabără.

  La Tabără sunt invitați copiii care sau născut în anii 2011-2015

  Pentru luna iunie avem următoarele tururi:

  • I Turul – 12 – 16 iunie 
  • II  Tur – 19 – 23 iunie
  • III Tur 26 – 30 iunie

  Programul tip al unei zile de Tabără este 9:00 – 13:30

  • 9:00  sosirea copiilor, înviorare, jocuri pe mici grupuri;
  • 9:30  jocuri sportive pe echipe;
  • 10:40 gustarea de dimineață;
  • 11:00 Ateliere creative, culinare, științifice;
  • 12:00 formare morală prin joc;
  • 13:00 pauza de prânz.
  • 13:30 plecarea participanților.

  În cadrul taberei copii vor fi împărțiți în 2 echipe, pentru care vor fi desemnați animatori voluntari. Aceștia participă la program după un orar stabilit, cu activități atât în interior (ateliere de lucru manual de diverse tipuri), cât și în aer liber (jocuri de echipe, cântece și dansuri și o ieșire în afara Fundației), o gustări și un prânz.

  Totodată, pe lângă aspectul distractiv, activitățile propuse urmează să dezvolte în copii valori umane necesare pentru viitorul lor, atât în cadrul societății cât și a vieții de familie.

  ÎNSCRIEREA

  Înscrierea copiilor la Tabăra de Vară presupune participarea lor zilnică la programul propus de organizatori. Totodată, dorim ca fiecare copil participant să respecte spaţiul de desfăşurare a activităților.

  Preînscrierea la la unul sau mai multe ture de Tabăra de Vară 2023 se poate face telefonic 069443555 sau online completând formularul de pre-înscriere. În fiecare zi de vineri se semnează acordurile și se poate de achitat contribuția de participare.

  ÎNSCRIERILE SE FAC PÂNĂ LA COMPLETAREA LOCURILOR DISPONIBILE

  Pentru înscrieri părintele / reprezentantul legal prezintă:

  • copia certificatului de naștere al copilului,
  • copia buletinului de identitate a părintelui

  De asemenea, părinții vor completa Fișa de înscriere și vor semna un Acord cu Fundația de Binefacere „Casa Providenței” cu privire la condițiile de participare a copilului la Tabăra de Vară.

  Documentele (Fișa de Înscriere, Acordul și Programul Taberei) sunt disponibile pentru descărcare și părinții pot veni cu ele completate din timp: (urmează a fi încărcate pe parcursul zilei de azi)

  Contribuția de participare pentru un tur la Tabără este de 500 lei*

  *Fundația de Binefacere Casa Providenței îşi propune ca niciunui copil care doreşte să participe la Tabăra de Vară să nu-i fie îngrădit accesul din cauza problemelor financiare. Există, aşadar, posibilitatea participării copiilor din familii social vulnerabile în baza unor acte confirmative și în urma unei vizite a asistentului nostru social la domiciliu.