Home > Evenimente > Tabăra de Vară pentru copii 2018
Form validation faild! Please correct the errors.
30 July, 2018
9:00
Fundația de Binefacere Casa Providenței, str. Mușatinilor 1 Join us

Browse map


Join us:


Please enter only letters! Please enter your name!

Please enter a valid email! Please enter your email address!

Please enter only numbers! Please enter phone number!

Please enter your message!

Tabăra de vară „Pictează vara în culori” este un proiect destinat copiilor dornici să cunoască lucruri noi, să participe la activități interesante și instructive și să-și facă noi prieteni. Este o posibilitate unică pentru dezvoltarea copiilor și însușirea de către aceștia a valorilor umane necesare pentru integrarea lor fructuoasă în societate.

Sunt invitați copiii cu vârsta cuprinsă între șapte și zece ani, obligatoriu după clasa I. Sunt favorizați cei din familii social-vulnerabile, care nu au posibilitatea de a participa la alte tabere de vară din motive financiare.

Evenimentul se va desfășura în perioada 30 iulie – 4 august 2018 în incinta Fundației de Binefacere „Casa Providenței”.

Înscrierea copiilor se va face pe data de 12 și 13 iulie, de la 9:00 – 17:00.

Programul Taberei este 9:00 – 17:00

La înscriere părinții prezintă:

  • certificatul de naștere a copilului,
  • copia buletinului de identitate a părintelui

De asemenea, părinții vor semna un acord cu Fundația de Binefacere „Casa Providenței”, ce privește condițiile de participare a copilului, drepturile și obligațiile ambelor părți.

În cadrul taberei, copiii vor participa la jocuri de echipe, cântece și dansuri, ateliere de lucru manual de diverse tipuri și o ieșire în afara orașului. Totodată, pe lângă aspectul distractiv, activitățile propuse urmează să dezvolte în copii valori umane necesare pentru viitorul lor, atât în cadrul societății cât și a vieții de familie.

Valorile ce urmează a fi descoperite anul acesta sunt: curajul; perseverența; optimismul; prietenia; responsabilitatea; dreptatea.

Copiii sunt viitorul omenirii, deaceea misiunea de a contribui  la dezvoltarea lor multilaterală și morală este una esențială pentru fundața noastră.

Taxa de participare pentru 6 zile în Tabără este de 500 lei.