Home > Evenimente > Tabăra de Vară pentru copii 2018
Form validation faild! Please correct the errors.
30 July, 2018
9:00
Fundația de Binefacere Casa Providenței, str. Mușatinilor 1

Browse map


Tabăra de vară „Pictează vara în culori” este un proiect destinat copiilor dornici să cunoască lucruri noi, să participe la activități interesante și instructive și să-și facă noi prieteni. Este o posibilitate unică pentru dezvoltarea copiilor și însușirea de către aceștia a valorilor umane necesare pentru integrarea lor fructuoasă în societate.

Sunt invitați copiii cu vârsta cuprinsă între șapte și zece ani, obligatoriu după clasa I. Sunt favorizați cei din familii social-vulnerabile, care nu au posibilitatea de a participa la alte tabere de vară din motive financiare.

Evenimentul se va desfășura în perioada 30 iulie – 4 august 2018 în incinta Fundației de Binefacere „Casa Providenței”.

Înscrierea copiilor se va face pe data de 12 și 13 iulie, de la 9:00 – 17:00.

Programul Taberei este 9:00 – 17:00

La înscriere părinții prezintă:

  • certificatul de naștere a copilului,
  • copia buletinului de identitate a părintelui

De asemenea, părinții vor semna un acord cu Fundația de Binefacere „Casa Providenței”, ce privește condițiile de participare a copilului, drepturile și obligațiile ambelor părți.

În cadrul taberei, copiii vor participa la jocuri de echipe, cântece și dansuri, ateliere de lucru manual de diverse tipuri și o ieșire în afara orașului. Totodată, pe lângă aspectul distractiv, activitățile propuse urmează să dezvolte în copii valori umane necesare pentru viitorul lor, atât în cadrul societății cât și a vieții de familie.

Valorile ce urmează a fi descoperite anul acesta sunt: curajul; perseverența; optimismul; prietenia; responsabilitatea; dreptatea.

Copiii sunt viitorul omenirii, deaceea misiunea de a contribui  la dezvoltarea lor multilaterală și morală este una esențială pentru fundața noastră.

Taxa de participare pentru 6 zile în Tabără este de 500 lei.