Home > Events > Evenimente curente > Un Crăciun deosebit!
01 May, 2023
3:26 pm
Fundația de Binefacere Casa Providenței, str. Mușatinilor 1

Browse map

Sărbătoarea Nașterii Domnului este una a luminii. La fel precum Iisus a adus lumină întregii omeniri, și noi trebuie să aducem lumină în viața celor mai greu încercați. Este perioada în care niciun om, și mai ales niciun copilaș, nu trebuie să fie trist. Pentru că este o perioadă a absolutei bucurii, s-a născut Christos.

În spiritul creștin al perioadei, dar și care ne caraterizează activiteatea zi de zi, Fundația de Binefacere „Casa Providenței” organizează o acțiune de caritate menită a aduce bucuria Nașterii Domnului în inimile unor copii din familii nevoiașe. Mai exact, în incinta fundației noastre, voluntarii naționali și internaționali vor organiza pe data de 28 decembrie o sărbătoare pentru un grup de copii din orașul Sângera. Manifestația va include activități distractie, jocuri, cântece, și desigur daruri pentru micuți, într-o atmosferă de Crăciun plină de lumină și bucurie. Acțiunea, organizată sub sloganul „Papucei pentru cei fără ei”, are drept scop nu doar a aduce zâmbetul pe fața unor copii din familii cu o situație social-economică mai mult decât precară, dar și sensibilizarea întregii societăți întru ajutorarea tuturor persoanelor nevoiașe, și nu doar cu ocazia anumitor sărbători.

Pentru colectarea de fonduri, voluntarii Fundației de Binefacere „Casa Providenței” vor participa, la târgurile organizate duminical în curtea Catedralei Romano-Catolice „Providența Divină” (str. Mitropolit Dosoftei 85), în perioada Adventului (3, 10 și 17 decembrie), astfel încât oricine se va putea îndulci, donând în același timp pentru cadourile micuților din Sângera. Suma de bani acumulată, va fi folosită pentru procurarea încălțămintei de iarnă, dar și a dulciurilor, pentru sărbătoare. De aici și denumirea data manifestației, „Papucei pentru cei fără ei”. Lumina stelei ce vestește Nașterea lui Christos nu se stinge niciodată, și trebuie să intre în fiecare casă și în fiecare suflet.

Pentru donații online dați clik AICI

Maimulte detalii despre finalul Campaniei dar și pentru a vizualiza o galerie foto, dați clik AICI