Home > Evenimente > Atunci când faptele frumoase au durabilitate

În perioada 1-6 aprilie, Fundația de Binefacere „Casa Providenței” a fost gazda unui grup de stomatologi cu inimă mare din Germania, care au oferit servicii gratuite persoałnelor nevoiașe din Republica Moldova. Astfel, aproximativ 200 de beneficiari de toate vârstele au putut apela la consultațiile și tratamentul oferit de specialiști de cea mai înaltă calificare. Bătrânei, copii de la diferite centre sociale, și alte persoane vulnerabile s-au putut astfel bucura gratuit de servicii stomatologice, pe care deseori nu și le pot permite din motive financiare. Specialiștii germani nu sunt la prima vizită în Republica Moldova, proiectul începând încă în 2014 datorită prieteniei personale dintre Preasfințitul Anton Coșa, Episcop Romano-Catolic de Chișinău, și Pr. Marcus Dördelmann din Germania.

Fundația de Binefacere „Casa Providenței” mulțumește voluntarilor noștri care au fost receptivi la apelul nostru în această perioadă.

De asemenea, Fundația de Binefacere „Casa Providenței” mulțumește voluntarilor noștri, care au asigurat prin traducere comunicarea dintre doctori și beneficiari. Doctorii au fost încântați de această posibilitate de a acorda ajutor nevoiașilor din Republica Moldova, și au promis că vor reveni în cel mai apropiat timp.


							

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.