Home > Copii > Campania ”Papucei pentru cei fără ei” s-a încheiat frumos!

Campania de caritate sub genericul “Papucei pentru cei fără ei” a ajuns la sfârșitul său firesc. După săptămani de pregătiri, târguri de Crăciun și procurarea papuceilor de iarnă pentru copilașii nevoiași, a venit și frumoasa zi a oferirii multasteptatelor daruri.

Joi, voluntarii Fundației de Binefacere “Casa Providenței” au organizat pentru 20 de copilași o adevărată sărbătoare de Crăciun. Aceștia au participat la diferite jocuri, distractive și educative, au cântat colinde și s-au bucurat din plin de spiritul binecuvântat al Nașterii Domnului.

Momentul culminant a fost vizita neasteptată a lui Moș Crăciun, care le-a adus picilor papuceii, dar și alte daruri. Aceștia au avut parte pentru prima dată de un Moș Crăciun neobișnuit, vorbitor al unei limbi străine, dar care a ascultat cu atenție poeziile recitate cu drag de către micile sale gazde.

Copiii au fost încântați de sărbătoare și de darurile primite. La rândul lor voluntarii și echipa Fundației de Binefacere “Casa Providenței” au rămas încântați de faptul că au adus zâmbetul și bucuria Crăciunului pentru copilașii din familii nevoiașe, iar acțiuni precum campania “Papucei pentru cei fără ei” vor continua a fi organizate și în viitor.

autor: Mihail Țurcanu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.