Home > Evenimente > Casa Providenței – Instituție gazdă a activităților de voluntariat!

Începând cu data de 16 februarie 2016, Fundația de Binefacere “Casa Provindeței” are statut de instituție gazdă a activităților de voluntariat oferit de Comisia de Certificare a Instituției Gazdă a Activității de Voluntariat (CCIGAV) de pe lângă Ministerul Tineretului şi Sportului.

Acrediatrea reprezintă confirmarea oficială a faptului că organizația este competentă să efectueze sarcinile instituției gazdă a activității de voluntariat, dreptul de emitere a Carnetului de Voluntar și a altor instrumente de recunoaște a activității voluntarilor. De asemenea, certificatul de acreditare oferă organizației o funcționare mai eficientă și de încredere cu voluntarii, atât cei naționali, cât și internaționali.

Voluntarii, la rândul său, obțin experiențe în domeniul social, cultural și educațional, deprind noi abilități în comunicare și promovează solidaritatea. În urma obținerii Carnetului de Voluntar, el capătă o recunoaștere socială a activității desfășurate, administrează mai eficient timpul său liber și își mărește șansele de a fi angajat.

Lina Nicu

certificat

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.