Home > Copii > Cireșele Copilăriei

În perioada 21 iulie – 1 august 2014 Fundația de Binefacere Casa Providenței organizează tabăra de vară ”Cireșele Copilăriei” pentru copiii din clasele I-a până în a VI-a. Este un eveniment așteptat cu multă nerăbdare de toți cei 100 copii, dar și a celor 25 de voluntari naționali și internaționali. Timp de două săptămâni pornind de la experiența personajului Nică din ”Amintiri din copilărie”, a voluntarilor dar și de la experienţa însăşi a copiilor se încearcă a se transmite un mesaj de formare umană, morală şi spirituală de care fiecare copil are nevoie în viaţa sa. Ce înseamnă să fii prieten, să dărui, să fii corect, să respecți oamenii din jurul tău și darurile naturii, să asculti părinţii etc. sunt întrebări la care se caută răspunsul zilnic pe durata acestei tabere.

Programul include activități diverse cum ar fi: ateliere de lucru manual, dansul, competiții, cântece, jocuri, teatru, excursii și multe alte activități ce stimulează lucrul în echipă și dezvoltarea creativității. Zâmbetul larg și sincer al copiilor deseori ne molipsește și pe noi să râdem mai des lasându-ne furați în lumea plină de farmec și mister a copilăriei.
Aceste 2 săptămâni oferă o experiență de viață de neuitat atât pentru copii cât și pentru voluntari, descoperind că cireașa cea mai dulce din ”tortul” vieții rămâne copilăria.

Mai multe fotografii găsiți aici

3 Comments, RSS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.