Home > Copii > Darurile de Crăciun

Crăciunul – o sărbătoare care vine să ne aducă aminte de pruncul Isus care a fost menit pentru întreaga lume. Sărbătoare, care ne face să ne întoarcem la lumină, bunătate, dragoste și iubire mai mult, decât o făceam. Este timpul când putem fi aproape de cei dragi, de familie și de prieteni. Un timp al bucuriei, speranței și harului.

”I-au adus niște copilași ca să Se atingă de ei. Dar ucenicii au certat pe cei ce îi aduceau. Când a văzut Isus acest lucru, S-a mâniat și le-a zis: “Lăsați copilașii să vină la Mine și nu-i opriți; căci Împărăția lui Dumnezeu este a celor ca ei. Adevărat vă spun că oricine nu va primi Împărăția lui Dumnezeu ca un copilaș, cu niciun chip nu va intra în ea!” Apoi i-a luat in brațe și i-a binecuvântat, punându-Și mâinile peste ei.” Marcu 10 : 14 – 16. Din aceste cuvinte ale Lui Isus, vedem cât sunt de importanți copiii pentru Dumnezeu și cât de însemnați ei sunt. De aceea, este important și frumos să sărbătorim împreună cu copii nașterea Domnului.

Copiii centrului de zi au pregătit poezii, colinde și scenete în care au transmis mesaje importante părinților lor, poezii și colinde din care au avut și ei ocazia să cunoască mai mult în special despre adevăratul sens al crăciunului și despre Cel, care îi iubește atât de mult, încât a venit pentru ei pe pământ, despre Isus Cristos. Au împărțit bucuria și pacea, veselia și buna dispoziție cu cei din jur și au primit daruri, care le vor prinde bine și în viitor.

Mulțumim din suflet celor, care au fost alături de noi și care ne-au bucurat cu prezența lor. Vă mulțumim și vouă, celor care ne urmăresc pe pagina web.

Vă dorim un Crăciun fericit și fie ca harul, sfințenia și bunătatea Domnului să vă umple inimile!!!


text: Chimia Ascherova
foto: Rodica Negură

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.