Home > Evenimente > Leadership & Team building

Pe 25 iunie, a avut loc trainingul Leadership & Team building, organizat pentru voluntarii Casei Providenței de către trainerul Ștefan Popov, directorul companiei Ascending.

Fiecare om, în dependență de principiile sale de viață sau de aspirațiile spre care tinde, are nevoie de un nivel de dezvoltare personală. Pentru tinerii, care urmează să lucreze cu copii, consolidarea echipei și imaginea unui lider este importantă pentru obținerea rezultatelor pozitive. Aceștia au aflat cum să comunice mai eficient cu copii, cum să identifice specificul fiecăruia pentru a-i delega o sarcină și al implica în activități. Copii răi, neascultători , obraznici nu sunt, fiecare necesită o abordare individuală. Acesta este mesajul pe care trainerul la accentuat pe toată durata întâlnirii. Identificarea particularităților fiecăruia este cea mai dificilă parte în constituirea unei echipe, dacă a fost depășită etapă de formare lucrurile decurg deja bine ”oamenii sunt diferiți, nu trebuie să îi critici dacă nu sunt așa cum vrei ci să îi accepți și lași să își facă lucrul așa cum știu ei”.

Cine este manager și cine este lider? Cum să delegi sarcinile și cum să coordonezi ulterior activitatea? Cum să motivezi o echipă sau care ar fi o metodă de penalizare corectă? Acestea au fost doar câteva din întrebări la care voluntarii au primit răspunsuri.

Faptul că participanții au fost activi și la sfârșit au oferit un feedback foarte pozitiv, menționând că au aflat lucruri noi, pe care urmează să le pună în practică, a dovedit că training-ul a fost foarte reușit.

Mulțumim participanților pentru faptul că au fost active și receptivi și companiei Ascending pentru serviciile calitative pe care au oferit.

Alla Muntean

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.