Home > Vârstnici > Miracole cotidiene

Cu toții simțim Crăciunul ca pe o sărbătoare a bucuriei de a oferi și a primi daruri, o sărbătoare a momentelor dulci petrecute în sânul familiei. Anume de o astfel de surpriză au avut parte beneficiarii proiectului ”Cantina Socială” în ziua de 10 decembrie. Dulciuri, fructe, orez, ulei, biscuiți, paste și multe alte bunătăți au fost în pachetele-cadou oferite celor 200 de bunei și bunicuțe de către Ordinul Suveran de Malta. ”Niciodată nu am primit un dar atât de mare, un dar atât de frumos de la o persoană total străină, o persoană care nu îmi este rudă! Vă mulțumesc pentru grija ce ne-o purtați.” ne mărturisește cu ochii luminați de bucurie dna Maria, beneficiară a cantinei.

Pentru mulți nevoiași Fundația este ca o a doua casă unde simt grijă, atenție și respect. Sigur că nu reușim să umplem toate golurile din sufletele lor, dar încercăm să facem maxim cât ne stă în putere pentru a le ușura povara anilor grei. Și cum în ajun de Crăciun nu doar copii se bucură de dulciuri și daruri nu doar ei merg din ușă în ușă aducând vestea Nașterii Mântuitorului, un grup de bravi colindători, în ciuda vârstei înaintate, au încălzit și mai mult inimile celor prezenți prin colindul frumos. Cuvintele sunt insuficiente pentru a reda bucuria trăită de cei ce au primit și de cei ce au oferit.

Mulțumim binefăcătorilor noștri generoși, mulțumim Domnului Ambasador al Ordinului Suveran de Malta în Republica Moldova, Peter Canisius von Canisius și soției sale, Doamnei Birgit Kertess von Canisius, pentru acest gest de solidaritate cu cei aflați în nevoie, pentru zâmbetele de bucurie pe chipul bătrâneilor, copiilor și tuturor celor care au mai mare nevoie de dragostea și grijă noastră. Domnul să le răsplătească!

Rodica Negură

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.