Home > Evenimente > Moment de unificare în familia Casei Providenței

Echipa în care lucrăm este al doilea mediu, după familie, în care petrecem cel mai mult timp, este o familie adoptată, de unii pentru câteva decenii, de alții pentru un timp mai scurt. Aici sunt oamenii care ne văd și comunică cu noi toată ziua și pe care dorim să îi știm mereu bine-dispuși și înțelegători. În Casa Providenței se obișnuiește a fi numită această echipă familia casei, care cu fiecare an ea se mărește, căci cel ce a intrat în această familie, rămâne parte a ei pentru totdeauna.

DSC_0372

Întru susținerea și menținerea acestor relații frumoase, periodic Casa Providenței organizează diverse activități recreative și informative. Astfel la finele lunii iunie familia Casei a mers într-o vizită de cunoaștere la îndrăgitele noastre surori ale Providenței din Iași, unde am fost primiți cu o căldură și bucurie frățească. O excursie și o prezentare a activităților de acolo ne-a fost oferită de sr. Viviana, care a păstrat bijuteria cea mai frumoasă pentru final spre a fi prezentată, și anume bisericuța încărcată de simbolisme și mesaje.

DSC_0478

Informații despre cum este organizat lucrul în grădinițe, sau centrul de zi pentru copii, despre activitatea bucătăriei sau gestiunea livezii din curte, unde merită de menționat că am găsit-o bogată și frumoasă, toate au prezentat interes și au fost absorbite, discutate și comparate cu experiențele din Chișinău.

DSC_0502

Odată ajunși în fosta capitală a Moldovei, nu am ratat ocazia de a da o fugă la cele mai importante și bine cunoscute obiective turistice, iar punctele de pornire au fost Mitropolia Moldovei și Bucovinei și Catedrala Romano-catolică din Iași.

DSC_0413

A fost o zi lungă și plină de momente frumoase, o zi în care fiecare din noi s-a întors acasă cu ”bateriile” încărcate.

DSC_0365

Pe această cale aducem încă o dată mulțumiri surorilor Providenței din Iași care ne-au primit cu multă căldură în suflet și au oferit-o generos fiecărei persoane în parte.

Rodica Negură

DSC_0425

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.