Home > Evenimente > O echipă, este o concentrare de forțe și energii care lucrează împreună pentru un scop comun

Este știut că performanța și succesul unei organizații nu se datorează realizărilor unei singure persoane, ci a eforturilor comune depuse de toți membrii (angajații), adică a muncii în echipă. Și pentru a crește eficiența lucrului în echipă, pentru a dezvolta efectele pozitive ale dinamicii de grup, în ziua de 4 iunie echipa Casei Providenței a beneficiat de un nou program distractiv, informativ și constructiv. Distractiv pentru că a fost presărat cu elemente surpriză și amuzante; Educativ pentru că fiecare a învățat ceva nou despre sine, despre colegii săi, despre țară; Constructiv deoarece a avut de câștigat echipa, care încă o dată a demonstrat că este una durabilă.

De această dată a fost ”aruncată” o provocare mai puțin obișnuită, și anume vizitarea peșterii Surprizelor din imediata apropiere a orașului Criuleni. Peștera propriu zis nu se remarcă printr-o adâncime mare, dar parcurgerea ei este plină de surprize după cum o zice și numele ei. Pe alocuri trecerea este anevoioasă datorită coridoarelor prea înguste sau a pragurilor prea înalte. Sigur întunericul peșterii este unul incomparabil cu cel de afară din timpul nopții. Pentru a parcurge peștera ai nevoie de curaj, iar echipa Casei Providenței a demonstrat că el nu lipsește.

A fost o zi frumoasă trăită cu oameni frumoși care a adus multe roade și a semănat în sufletele fiecăruia încredere, respect și toleranță.

Rodica Negură

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.