Home > Uncategorized > Parteneri noi … providențiali

Moldavenir – asociația franceză, care pe parcursul mai multor ani implementează în țara noastră proiecte de ajutor umanitar. Aceasta a încheiat un acord de parteneriat cu ”Casa Providenței” pentru susținerea proiectului de asistență a bătrânilor singuratici și invalizilor, care sunt beneficiarii instituției noastre. Domnul François Migeot, președintele asociației, a exprimat speranța de a extinde serviciile fundației și în afara capitalei.

Sternstunden – fundația germană, vine în ajutor copiilor de la Centrul de Educație Preșcolară. Doamna Beate Blaha a confirmat acordul binefăcătorilor de a suporta cheltuielile timp de un an de zile pentru produsele alimentare.

Kirche in Not – fundația germană, care ajută bisericile creștine de pretutindeni, a susținut financiar renovarea Capelei ”Sf. Alois Scrosoppi” situată în incinta Centrului social-pastoral ”Casa Providenței”. Domnul Peter Rettig, reprezentantul Kirche in Not, a apreciat activitățile instituțiilor sociale fondate de către Episcopia Romano – Catolică de Chișinău ca fiind la un nivel înalt și asigurându-ne de beneficierea susținerii lor în continuare.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.