Home > Uncategorized > Prima sesiune de ateliere culinare pentru copii s-a încheiat

Sâmbătă, 4 decembrie, în cadrul Campaniei de Crăciun „Papucei pentru cei fără de ei” au fost organizate două ateliere culinare pentru copii. Timp de două ore, 33 de copilași au modelat din aluat turte dulci după forma și imaginația lor, după care le-au glazurat cu ciocolată, dând în felul acesta un plus de savoare deja delicioșilor biscuiți. Dar activitatea lor nu s-a limitat doar la gătit, copii au dansat, s-au jucat, au confecționat o felicitare de Crăciun pentru cineva drag și au ascultat o poveste despre cel mai frumos dar de Crăciun, înmiresmată fiind de cozonaci cu lapte cald.

Această activitate a fost pregătită din timp de echipa de voluntari, care au planificat fiecare pas, au pregătit din timp cozonacii, materialele pentru felicitări, au frământat aluatul pentru turtă dulce. Totul pentru a crea o atmosferă cât mai frumoasă și veselă copiilor care vin la ateliere. Entuziasmul copiilor a fost cea mai frumoasă răsplată pentru munca depusă.

Turtele dulci pregătite de copii au fost luate acasă de micii bucătari și împărțite cu întreaga familie. Astfel, copiii au înțeles că dăruind dobândești mult mai multă fericire.

Următoarele activități de acest gen vor avea loc la data de 11 decembrie în cadrul marelui eveniment „Magia Carității”, din curtea Fundației de Binefacere „Casa Providenței”, la orele 11:00 și 14:00.

Atelierul culinar este doar una dintre multiplele acțiuni organizate în cadrul Campaniei de Crăciun „Papucei pentru cei fără de ei”, care are drept scop ajutorarea copiilor din familii social vulnerabile. Anul acesta ne propunem să aducem bucurie în viețile a 40 de copilași din satul Izvoare.

Mai multe detalii despre campanie găsiți aici: Papucei pentru cei fără de ei

Autor: Rodica Negură

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.