Home > Projects > Vechi > Centrul European de Educație Preșcolară

Copiii sunt un dar de la Dumnezeu, și nimeni nu va contesta necesitatea unei îngrijiri blânde, a unei educații calitative și a unei instruiri corecte. Astfel, copiii sunt mai mult decât viitorul nostru, ei sunt prezentul nostru, iată de ce, responsabilitatea trebuie manifestată acum!

Sarcina Centrului este de a ajuta părinții în depășirea și soluționarea problemelor pe care le întâmpină în procesul de educație create de lipsa timpului. Iar noi ne dorim ca părinții, primii responsabili de educarea copiilor lor, să găsească în persoana noastră un prim ajutor și prietenul apropiat.

Centrul European de educație preșcolară are o capacitate de două grupuri de copii, cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani. Iar, activitatea instructivă și educativă este organizată de Surorile Providenței. Grație experienței acestora, precum și participării învățătorilor și educatorilor profesionali și calificați, copiii se joacă și învață într-o atmosferă de dragoste și bucurie. Programul educațional permite pregătirea acestora pentru școală: asimilarea deprinderilor de citire, matematică, muzică, bazelor credinței creștine etc.