Home > Evenimente > Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul

Să investești în oamenii cu care lucrezi, în colegii care îți sunt alături, în echipa care o crești este una din prioritățile fiecărui lider de organizație. Acest lucru este cunoscut și de angajații Casei Providenței, care de câteva ori pe an au parte de diverse activități recreative și constructive în scopul consolidării spiritului de echipă. Și cum nu te poți bucura de un rezultat bun dacă nu îți cunoști echipa, iar cunoașterea se face cu picătura în fiecare zi, la finele lunii aprilie toți angajații au fost invitați să se redescopere, să învețe și să se distreze, în cadrul unui program recreativ dar și educativ .

Fiind în perioada sărbătorilor pascale, una din activități a fost un atelier a tehnicilor de încondeiere a ouălor. Și dacă nu s-a putut lucra cu instrumentul specific – chișita și ceară înfierbantată, s-au făcut și improvizații, făcându-se apel la pensulă și vopsele mai tradiționale. Pentru mulți a fost o provocare, un test al răbdării și o oportunitate în exprimare coloristică la propriu. Și cum inima omului este scăldată într-un sentiment de bucurie atunci când oferă sau primește un dar, fiecare participant a avut posibilitatea la finalul activității să ofere și respectiv să primească în dar – un ou ”încondeiat”. Este bine de menționat că încondeierea nu s-a făcut la întâmplare, dar s-au ținut cont de semnificația culorilor și a liniilor trasate, cum ar fi dexemplu culoare roșie pentru viață, verdele pentru speranță, linia ușor ondulată pentru purificare, apă și așa mai departe.

Se știe că munca în echipă este mai eficientă, iar impactul ei este mai mare. Mai jos puteți urmări un mic album foto al momentelor frumoase trăite, care vin să completeze cele scrise mai sus.

Rodica Negură

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.