Home > Vârstnici > Spre Lumina Învierii

Sărbătoarea Paștelui este o sărbătoare creștină ce reprezintă Învierea Domnului. De fiecare dată când este Paștele ar trebui să primim lumina în suflet și să ne bucurăm de existența tuturor lucrurilor de pe acest pământ. Sărbătoarea Paștelui este un prilej de a ne arăta sufletul și de a-i ajuta pe cei de lângă noi.

DSC_0337

Beneficiarii Centrului de Zi au pregătit mulțumiri și laude pentru Sărbătoarea Învierii Domnului exprimate printr-un concert întitulat: ,,Hristos a Înviat’’. Ca și oameni dar și ca participanți la această sărbătoare am meditat și ne-am gândit la cine vrem să fim și ce vrem să ajungem.

DSC_0345

Buneii au cântat melodii pascale, au vorbit despre Isus și au prezentat o piesă de teatru ,,Cina cea de Taină‘‘. Toate acestea au fost prezentate cu mult drag pentru toți beneficiarii și lucrătorii organizației, cu scopul de a aminti oamenilor despre această Sărbătoare divină și pentru a le aminti să se bucure de viață şi să accepte că pot deveni mai buni cu cei din jurul lor, încercând să sărbătorească, în sufletul lor, în fiecare zi, Învierea Domnului.

DSC_0361

Dragii noștri, minunea Învierii, să vă aducă în suflet împăcare, armonie, iertare și iubire! Priviți cu seninătate înainte și bucurați-vă de un nou început alături de tot ceea ce contează pentru voi!!!

Mariana Percic

DSC_0326

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.