Home > Evenimente > Târgul Caritabil „Din Suflet pentru Copii”

Astăzi, între orele 12.00 – 15.00, la Biblioteca Municipală „B. P. Hașdeu”, a avut loc Târgul Caritabil „Din Suflet pentru Copii”. La acest eveniment au participat oameni neindiferenți și cu suflet mare. În cadrul acestui târg, cumpărătorii au avut prilejul să stabilească, de la sine, prețuri la obiectele de vânzare. Pe lângă aceasta, voluntarii Fundației de Binefacere „Casa Providenței” au pregătit un mic program de divertisment, cu scopul de a aduce spiritul sărbătorilor în sufletul celor prezenți la eveniment și celor care treceau prin apropiere.

DSC_0420

Obiectivul organizatorilor a fost să apeleze la bunul simț și generozitatea cumpărătorilor, care au contribuit la crearea unui Crăciun fericit pentru persoanele care nu au, dar merită să aibă.

Pregătirile pentru târg au durat aproximativ două luni. În acest timp s-au pregătit diverse lucrări, printre care: felicitări, jucării pentru brad, iconițe, felicitări, cutiuțe pentru bijuterii, coroane de Crăciun, stickere, tablouri din biser și prăjituri delicioase.

DSC_0335

Din banii colectați în urma târgului vor fi procurate cadouri pentru cei 26 de micuți, din orfelinatul satului Bocșa, raionul Fălești, care așteaptă minuni de sărbători. De asemenea, vor fi utilizate și obiectele colectate din rețeaua de magazine „Linella”: dulciuri, rechizite și obiecte de primă necesitate.

DSCN9281

Aducem mari mulțumiri, din partea „Casei Providenței” și grupului de voluntari, pentru toți participanții la acest eveniment, inclusiv partenerilor, care au facilitat crearea acestui eveniment.

Vă urăm tuturor sărbători fericite, alături de cei dragi! Creați bine atâta timp cât puteți, nu fiți indiferenți față de imposibilitățile altora, deoarece lumea se schimbă de la binele creat de către noi și cei din jur.

Lina Nicu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.