Home > Uncategorized > Campus, campus !

După obiceiul din ultimii ani, în fiecare vară, ”Casa Providenței” devine timp de o săptămână, gazda distracției și agitației. Se organizează CAMPUS pentru copii. Toți, de la cei care abia știu să numere și să-și scrie numele, până la cei care învață chimie, sunt invitați să împartă cu noi bucuria verii. O săptămână este dedicată distracției, bunei dispoziții, competițiilor și bineînțeles noilor prieteni fără de care vara nu ar mai fi vară.

Anul trecut ca și în anii precedenți am avut o mulțime de motive să ne simțim bine, să ne distrăm, să jucăm roluri în scenete, să creăm lucruri noi în ateliere, să concurăm în echipă și pentru echipă, să ne bucurăm de realizările obținute împreună și neapărat, să fim alături de personajele poveștii ”Pinocchio”.

În cadrul laboratoarele am putut realiza brățara prieteniei, pălăria lui Pinocchio, rame din carton și pânză, am colorat figuri haioase din gips, am confecționat măști de carnaval, stelariu din hârtie și aplicații origami. Iar, pentru ca buna dispoziție să domine pretutindeni au fost selectată cea mai tare echipă de animatori.

Vă așteptăm și în acest an cu noi idei și poftă de distracție la CAMPUSUL de VARĂ!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.