Home > Evenimente > Training comunicare

La data de 19 noiembrie, s-a desășurat cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Voluntarilor. În calitate de invitați au fost peste 50 de voluntari din cadrul comunităților și organizațiilor de caritate din dieceza catolică. Evenimentul a fost sărbătorit la Fundația de Binefacere “Casa Providenței”, alături de episcopul Anton Coșa și președintele Fundației “Caritas Moldova” diaconul Edgar Vulpe.

festivalul-Caritas-2

Cei prezenți la eveniment au participat la un training dedicat dezvoltării și comunicării eficinte a voluntarilor, condus de către Marcel Pascal – specialist în psihologia comunicării. Scopul trainingul a fost instruirea voluntarilor în domeniul combaterii barierelor de exprimare în public și încurajarea lor să-și manifeste toate aptitudinile de comunicare, atât verbale, cât și nonverbale. Participanții au putut înțelege importanța limbajului corpului într-un proces de schimb de informații și să descopere arta de a asculta corect interlocutorul.

festivalul-Caritas-3

Spre sfârșitul programului, s-a desfășurat partea festivă a evenimentului, în care au fost înmânate diplome și daruri organizațiilor care au manifestat dedicație, perseverență, pasiune și au participat activ în activitățile de voluntariat și în promovarea valorilor creștine. Surpriza serii a fost tortul decorat cu emblema Fundației Caritas, din care au putut servi toți invitații. Nu s-a lăsat uitată nici partea cu fotografile de grup a participanților, pentru a putea reține momentul în timp.

Lina Nicu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.