Home > Vârstnici > Un strop de bucurie pe timp de pandemie

În preajma sărbătorii Învierii Domnului Fundația de Binefacere „Casa Providenței” a oferit pachete cu produse alimentare persoanelor vârstnice și sărace din Chișinău și orașul Vatra.

Acțiunea a fost realizată în strânsă colaborare și cu ajutorul enorm oferit de Surorile Providenței, fapt pentru care le aducem sincere mulțumiri. Pachetele frumos pregătite au fost distribuite la adresele de domiciliu ale beneficiarilor, unii dintre aceștia fiind nedeplasabili.

Salutul Hristos a Înviat a fost purtat din casă în casă, de la inimă către inimă.

În felul acesta, 100 de bătrâni au fost asigurați cu produse alimentare de primă necesitate și produse tradiționale de Paști. De asemenea, li s-a oferit și posibilitatea de a avea o masă decentă de sfintele sărbători de Paști. Bătrânii au fost foarte bucuroși și plăcut surprinși de acest gest de caritate.

În procesul de distribuire a pachetelor alimentare s-au respectat toate măsurile de protecție împotriva riscurilor de expunere la noul virus gripal, COVID-19. Aducem mulțumiri voluntarilor implicați, atât Surorilor Providenței cât și Părintelui Ștefan, paroh al Parohiei Sf. Alois Scrosoppi.

Astfel Fundația continuă implementarea proiectelor sociale dedicate vârstnicilor. Toate aceste acțiuni nu ar fi fost posibile fără susținerea financiară a donatorilor noștri din Italia, Austria etc.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.