Home > Evenimente > Unde există unitate, există întotdeauna victorie

A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes”, spunea fondatorul industriei americane de automobile, Henry Ford. Urmând acest exemplu, și Fundația de binefacere „Casa Providenței” a organizat o activitate de consolidare a echipei, bazată pe principiului prieteniei și creării bunei dispoziții.

Activitatea, centrată pe un picnic în sânul naturii îmbietoare a anotimpului însorit, a permis o interacțiune spirituală profundă între membrii „legiunii” de caritate de la „Casa Providenței”. Angajații și voluntarii fundației au participat la eveniment „înarmați” cu cele mai puternice forțe ale spiritului uman, bunătatea și colegialitatea.

Astfel, în programul picnic-ului au fost incluse jocuri, dansuri, cântece și veselie, condimentate estetic cu lumina interioară a fiecărui participant și căldura sufletească a întregului colectiv. Toate vor contribui la consolidarea motivațională și întărirea solidarității în cadrul echipei. Acestea sunt și premisele de bază pentru desfășurarea cu succes a activităților fundației noastre.

Prietenia și coeziunea în cadrul echipei noastre s-au ridicat la un nou nivel, cel al unei familii spirituale, unite în jurul misiunii de ajutorare a nevoiașilor. Pentru că aceasta este cauza nobilă ce a pus bazele organizației noastre încă de la bun început. Iar fără acest spirit de unitate prin iubire, nu este posibilă realizarea tuturor scopurilor propuse. Precum spunea scriitorul latin Publilius Syrus, „unde există unitate, există întotdeauna victorie”.

Mihail Țurcanu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.