Home > Evenimente > Voluntari în acțiune

Deși pandemia de COVID19 constituie una din cele mai mari piedici cu care a ajuns să se confrunte umanitatea, ea ne-a oferit totuși și câteva lecții importante: am învățat să fim mai atenți la sănătatea noastră, să ne reîntoarcem în natură, să profităm din plin de frumusețea lumii înconjurătoare și să redescoperim bucuria mișcării și a activităților în aer liber!

În decursul acestei săptămâni, voluntarii Fundației de Binefacere “Casa Providenței” au reușit să scape de rutina cotidiană și au organizat o scurtă ieșire într-o pădurice de la periferia capitalei, unde au cules măcieș și pomușoare pentru a pregăti pachețele cu ceai aromat.

Activitatea s-a desfășurat în contextul celei de-a cincea ediție a campaniei de caritate “Papucei pentru cei fără de ei”, care are drept scop strângerea de fonduri pentru organizarea unei sărbători fericite și pline cu daruri pentru copiii din localitățile Paicu și Zîrnești.

Pachețelele cu ceai de măcieș și pomușoare, strânse și pregătite cu drag de voluntarii fundației vor fi disponibile la Târgul de Crăciun din data de 13 decembrie. Pentru mai multe detalii, rămâneți alături de noi.
Vă așteptăm cu drag!

Autor: Bianca Scurtu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.