Home > Uncategorized > Ziua internațională a buneilor la Casa Providenței

În fiecare an pe data de 1 octombrie este marcată Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice iar pentru buneii ce pășesc pragul Casei Providenței este o tradiție să fie întâmpinați în această zi cu surprize dulci.

Bătrânii sunt o valoare a oricărei societăți, un depozit neprețuit de înțelepciune și memorie istorică, și grija față de persoanele în etate este o preocupare de importanță indubitabilă. Fundația noastră, având ca prioritate grija și ajutorarea persoanelor vârstnice, tratează orice zi specială din viața bătrâneilor cu o atenție sporită, pentru a înfrumuseța această sărbătoare și a aduce încă un zâmbet pe fețele lor. Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice nu putea fi o excepție. Cu această ocazie, Fundația de Binefacere „Casa Providenței” transmite tuturor persoanelor în etate cele mai sincere felicitări și recunoștința pentru tot ce au făcut pentru noi.

Pe această cale vrem să aducem mulțumiri Misiunii Sociale Diaconia și voluntarilor Fundației de Binefacere „Casa Providenței” pentru contribuția adusă la realizarea acestei surprize și colaborarea permanentă în realizarea acțiunilor de binefacere în sprijinul persoanelor vârstnice.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.