Home > Proiecte

Să dai hrană celui flămând este un angajament și o responsabilitate civică. Nimeni nu are curaj să conteste acest adevăr, chiar și acei care nu îl aplică în practică. Însă pentru noi, creștinii, această atitudine constă în necesitatea îndeplinirii poruncii lui Dumnezeu. ”Ori de cîte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie mi le-aţi făcut” Mt 25.40.

Centrul de zi pentru copii asigură asistenţă şi protecţie socială, îngrijire medicală, educaţie şcolară timp de 5 zile pe săptămână între orele 12.00 – 17.30, o masă şi o gustare zilnică pentru un număr de 25 copii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 14 ani, selectaţi din cadrul familiilor social-vulnerabile din municipiul Chişinău.

Centrul de zi pentru vârstnici dă posibilitate oamenilor de vîrsta a treia, în majoritate singuri, să poată să se întîlnească cu alţii, să fie împreună, să discute, să îşi petreacă timpul liber într-un mod mai interesant; este de asemenea o şansa pentru ei de a-şi găsi noi prieteni.

„Ajutor pentru nevoiaşi la domiciliu” este un proiect adresat persoanelor vârstnice ce sunt imobilizate acasă datorită vârstei înaintate sau din cauza bolilor de care suferă, cu venituri precare şi care nu beneficiază de un alt sprijin.

Cu ajutorul proiectului “Farmacia Socială” oferim sprijin vârstnicilor singuri, invalizi, familii cu mai mulți copii, familii monoparentale, orfani.

Fiecare știe: copiii sunt un dar de la Dumnezeu. Doar nimeni nu va contesta necesitatea îngrijirii blânde, educației bune și instruirii copiilor noștri. Mulți vorbesc și scriu că copiii sunt viitorul nostru… Copiii noștri sunt prezentul nostru. Responsabilitatea trebuie manifestată acum, în prezent.

Centrul European de Educație Preșcolară

Fiecare știe: copiii sunt un dar de la Dumnezeu. Doar nimeni nu va contesta necesitatea îngrijirii blânde, educației bune și instruirii copiilor noștri. Mulți vorbesc și scriu că copiii sunt viitorul nostru... Copiii noștri sunt prezentul nostru. Responsabilitatea trebuie...

Ajutor pentru nevoiaşi la domiciliu

„Ajutor pentru nevoiaşi la domiciliu” este un proiect adresat persoanelor vârstnice ce sunt imobilizate acasă datorită vârstei înaintate sau din cauza bolilor de care suferă, cu venituri precare şi care nu beneficiază de un alt sprijin.

Centrul de zi pentru vârstnici

Centrul de zi pentru vârstnici dă posibilitate oamenilor de vîrsta a treia, în majoritate singuri, să poată să se întîlnească cu alţii, să fie împreună, să discute, să îşi petreacă timpul liber într-un mod mai interesant; este de asemenea...

Centrul de zi pentru copii

Centrul de zi pentru copii asigură asistenţă şi protecţie socială, îngrijire medicală, educaţie şcolară timp de 5 zile pe săptămână între orele 12.00 – 17.30, o masă şi o gustare zilnică pentru un număr de 25 copii cu vârsta...

Cantină Socială

Să dai hrană celui flămând este un angajament și o responsabilitate civică. Nimeni nu are curaj să conteste acest adevăr, chiar și acei care nu îl aplică în practică. Însă pentru noi, creștinii, această atitudine constă în necesitatea îndeplinirii...